mantarlar ile için ürünler (2)

Bruschetta

Bruschetta

Eskiden, ekmek mümkün olduğunca uzun süre saklanmalıydı ve taze domatesler veya toprağın sunduğu diğer şeylerle yumuşatılırdı. Bu başka bir zamandı. Bugün, bruschetta en sevilen başlangıçtır, arkadaşlarla yapılan bir aperitif için en çok tercih edilen eşliktir. Ve biz, Casa Di Cecco'da, sizin için en iyi bruschetteleri hazırladık, en iyi sebzeleri ve mantarları seçerek, sadece seçim yapmanın keyfini çıkarmanız için. Biraz ekmek, ızgara ya da ızgarasız, bir kadeh (iyi) şarap ve işte bu kadar. İster baharatlı, ister mantar, isterse biberlerin yoğun tadını sevin, fark etmez çünkü herkesin damak zevkine uygun bir şey var. Şerefe!
Fourme D'Ambert ile Mantar Kreması - Aperatifler için Peynirli Yaymalar

Fourme D'Ambert ile Mantar Kreması - Aperatifler için Peynirli Yaymalar

Şampiyonlar*(pleurote) (45%), patates*, Fourme d’Ambert AOP* (13%) (pastörize inek sütü*, tuz, laktik ve olgunlaşma kültürleri), pişirme suyu, ayçiçek yağı*, pirinç unu*, sarımsak*, karabiber*. * Organik Tarım ürünüdür - Alerjen Tarifin arkasındaki üreticiler Şampiyonlar: La Ferme de Fons des Ores Patates: Les Jardins d'Ys ve Auvabio Fourme d'Ambert: Société Laitière de Laqueille Ayçiçek yağı: GAEC Dou Chonlai Kullanım önerileri Kırsal ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı ceviz veya trüf gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Tüketimden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin. Açıldıktan sonra serin bir yerde saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 479 kJ (115 kcal) Yağlar: 8,0g Doymuş yağ asitleri: 3,1g Karbonhidratlar: 5,4g Şekerler: 0,6g Proteinler: 4,6g Tuz: 1,1g